Известие

Collapse
No announcement yet.

Много въпроси относно GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Yoko Покажи съобщение
    Ако говорим за същото......Аз го купих.....красавица. От София...Герена....и на мен ще ми е първа кола.
    Ето къде била , ако е същата - при колежката Честито да ти е и много да те радва
    Подкрепям мнението на останалите да се пазиш от стърчащи шахти и всякакви подобни аномалии по пътя , че е ниско Добре разсъждаваш и щом си внимателна шофьорка , не пречи да бъде първа кола . Чакаме снимки
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

1 - не съм 20 годишно момче, което си мисли, че като кара със 120 в града е голям гъзар.
      2 - за да се види колата гъзарщината е да се кара бавно... (но не да перавиш задръстване естествено - това е дебилно бавно вече)
      3 - мисля да запазя себе си, колата си и книжката си.

При положение, че не съм свикнала с нито една кола (освен с БМВ 5), мисля, че лесно ще свикна с Алфата.

Мнения???
      1. С тази кола ако върви както трябва да върви, дали караш със 100 или с 200 няма абсолютно никаква разлика в усещането ти (освен ако не са ти отворени прозорците) - не е лошо да гледаш по-често километража, особено на магистралата - сериозно... Съвсем реален шанс има да караш със 120 в града и да не усещаш, че караш с толкова.
      2. "Всичко е въпрос на вкус", казало кучето и си облизало г.з... Покарай един месец редовно и пак сподели дали тази кола се кара бавно или бързо според теб.
      3. Браво за мисленето, за съжаление не всичко зависи само от нас на пътя...
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=61819

За свикването с алфата - или ще свикнеш, или няма да свикнеш... Лошото е, че ако и свикнеш, всичко друго ще ти се струва пълен камион и дърво (не заради някакъв лукс а заради стила на каране на тази кола).

И последно:
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=58194
      Не, че темата е жива, ама все пак имайки предвид, че си жена, можеш да убедиш индиректно някой да отиде на среща...

От мен милиони безаварийни!

Comment

Със сигурност ще я снимам да я видите. Червено и черно - невероятна комбинация. Относно картера - пича, който ми я продаде е сложил някаква предпазна пластина, за да се драска тя и да не се троши картера, но колата си е ниска - прави сте, и трябва да се внимава. На такава красота обаче не се отказва. Каквото е нужно, всичко ще правя за нея. Имам си доходи и съм преценила, че ще мога да и угаждам. Колата направо....

---------- Post added at 13:09 ---------- Previous post was at 12:55 ----------

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
        1. С тази кола ако върви както трябва да върви, дали караш със 100 или с 200 няма абсолютно никаква разлика в усещането ти (освен ако не са ти отворени прозорците) - не е лошо да гледаш по-често километража, особено на магистралата - сериозно... Съвсем реален шанс има да караш със 120 в града и да не усещаш, че караш с толкова.
        2. "Всичко е въпрос на вкус", казало кучето и си облизало г.з... Покарай един месец редовно и пак сподели дали тази кола се кара бавно или бързо според теб.
        3. Браво за мисленето, за съжаление не всичко зависи само от нас на пътя...
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=61819

За свикването с алфата - или ще свикнеш, или няма да свикнеш... Лошото е, че ако и свикнеш, всичко друго ще ти се струва пълен камион и дърво (не заради някакъв лукс а заради стила на каране на тази кола).

уффф...това със скоростта е вярно - тотално не се усеща скоростта, но специално при Spider-a хубавото е, че е подсилена с метални дебели тръби в страничните врати (защото е кабрио) и това би трябвало да предпазва човека вътре (не че смятам да се удрям някъде, но това не си го избираш при грешка на друг)

Относно тези срещи - какво правите на тях??? Показвате си колите, обменяте опит и карате???

---------- Post added at 13:15 ---------- Previous post was at 13:09 ----------

Я кажете къде да и направя технически преглед, за да знам кво да сменям. 1 приятел ми даде телефон на някакъв Сашо, който се занимавал само с Алфи, но съм сигурна, че тук имате правилния човек.

Alfa Romeo Spider 2.0 Twin Spark

Comment

...Я кажете къде да и направя технически преглед, за да знам кво да сменям. 1 приятел ми даде телефон на някакъв Сашо, който се занимавал само с Алфи, но съм сигурна, че тук имате правилния човек.
          разгледай подтемите в раздела и сама ще прецениш къде да си обслужиш колата: http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26 всъщност и тук има един сашо който само с алфи се занимава
          Lancia Delta 1.6 i.e.

Comment

Първоначално публикувано от mitkodpd Покажи съобщение
            разгледай подтемите в раздела и сама ще прецениш къде да си обслужиш колата: http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26 всъщност и тук има един сашо който само с алфи се занимава

Намерих си от първия линк, който изчетох...ще се доверя на Румен, много ясно.

Много мерси.

Comment

мн радва

колежке колата мн радва ....надявам се да те слуша много ..... а за останалото е ясно където и да минеш .....
              Attached Files
              GTV 2.0 TS 16V 1998
              HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Comment

Намерих си от първия линк, който изчетох...ще се доверя на Румен, много ясно.

Много мерси.
                Този Сашо , който споменаваш , вероятно е
                Lisan Service . За него има доста противоречиви мнения .
                От друга страна , Румен ще ти свърши работа Има положителна репутация

bobi_kvo , красота
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

красота ...красота ...ама има много ^&#%&$* хора които се дразнят на подобна красота .... и ако тръгна да разказвам ....какво се случваще пред блока от ...доброжелатели .....2 разбивания .... драскане на боя .... гуми.... и .... а бе страшна работа добре че е каското и паркинга(вече) ....
                  GTV 2.0 TS 16V 1998

Comment

Все красиви Алфи, но аз съм харесал една друга комбинация - червена с бежов кожен салон. Класика си е просто

Comment

Честито за колата!Мога само да те поздравя за избора!Относно срещите-като се съберем(ако се съберем се хапва,пийва умерено и си говорим за всичко вкл. за готини мцки с готини коли... ).А за картери,бордюри и т.н.,сега ти предстои да разбереш колко са лоши пътищата-много тръска.Мисля,че си се ориентирала правилно към бавното каране.И аз съм така и понякога колегите искрено се забавляват с това...
                      Още веднъж-честито и много км. кеф!
                      Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
                      Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
                      SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
                      Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!

Comment

Първоначално публикувано от bobi_kvo Покажи съобщение
                        колежке колата мн радва ....надявам се да те слуша много ..... а за останалото е ясно където и да минеш .....
                        Колега би ли снимал по детайлно алуминивата ''планка'' на прага? Ти ли си я купувал или пък си я правил...понеже не съм виждал до момента

Comment

така си беше ще видя дали имам някоя снимка ако не ще я снимам и ще я кача
                          GTV 2.0 TS 16V 1998

Comment

Със сигурност ще я снимам да я видите. Червено и черно - невероятна комбинация.

Я кажете къде да и направя технически преглед, за да знам кво да сменям. 1 приятел ми даде телефон на някакъв Сашо, който се занимавал само с Алфи, но съм сигурна, че тук имате правилния човек.
                            Честито колата е страшна Относно сервиза съм ти писал на лично

Успех с новата придобивка от тук на сетне
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              Честито колата е страшна Относно сервиза съм ти писал на лично

Успех с новата придобивка от тук на сетне
                              Мерси...прочетох го...даже ти върнах отговор, но ми изписа няква грешка, не бях сигурна дали го е изпратило и не писах пак.

Иначе....днес закупих колата, вече е на мое име. Утре само сменям талона и т.н. Веднага колата беше позната от мои хора...хахаха...беше смешно, защото единя вика " Я отвори капака! Аз лично съм и сменял на тази "еди кво си". Беше на този и онзи, била пазена от предишния човек..др-бр."
                              Сега е в един гараж за пълен поглед на нещата иииииииииииии......това е.

Comment

Мерси...прочетох го...даже ти върнах отговор, но ми изписа няква грешка, не бях сигурна дали го е изпратило и не писах пак.

Иначе....днес закупих колата, вече е на мое име. Утре само сменям талона и т.н. Веднага колата беше позната от мои хора...хахаха...беше смешно, защото единя вика " Я отвори капака! Аз лично съм и сменял на тази "еди кво си". Беше на този и онзи, била пазена от предишния човек..др-бр."
                                Сега е в един гараж за пълен поглед на нещата иииииииииииии......това е.
                                Дане си взела една с гърмяла пасажерска въздушна възглавница? зацена от 9000лв ?
                                Понеже се продаде днес едно кабрио черно с червена кожа 98-ма

Comment

Working...
                                X